krokodil riba
MKC LOGO
MFRU-KIBLIX2013
MARIBOR, SLOVENIJA
Festival 6.−9. november
Razstava 6.−25. november
Skica_gozd

ANA PEČAR/LUKA PRINČIČ (SI)

Ana Pečar: Skica – gozd

VJ/DJ set bo peljal v poganske hibridne svetove. Ta pot se vsakič dogaja v sedanjiku in se nikdar ne ponovi v povsem enaki obliki, saj je odvisna od prostorov, ki imajo svoje razlike: vizualne, prostorske, akustične, kulturne in emocionalne. Komunikacija med gledalci in izvajalci vsakič ustvarja edinstveno atmosfero. Dogodek bo improvizacija videa, zvoka in ritma.

Biografija

Ana01Ana Pečar je videastka in intermedijska umetnica, ki deluje tudi kot aktivna organizatorka javnih dogodkov, skozi katere sporoča svoje umetniške in kolektivne zamisli. V avtoričinih video delih se prepletajo prefinjeni družbeni komentarji, mitologije, osebni umetniški prostor ter domišljen simbolizem.
www.pecarana.com

nova_deviatorLuka Prinčič je glasbenik, oblikovalec zvoka in medijski umetnik. Sodeloval je pri številnih zvočno-glasbenih in multimedijskih projektih. Njegovo delo je osredotočeno na osebno-reflektivno in družbenokritično rabo novih tehnologij znotraj sodobnih avdio-vizualnih kontekstov. Večina njegovih del temelji na hekerski etiki in naredi-sam filozofiji.
http://deviator.si